2014. augusztus 23., szombat

Aloe vera olaj 30 ml - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aloe vera olaj négyszer olyan gyorsan hatol a bőrbe, mint a víz. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Több mint kettőszáz hatóanyagot tartalmaz.
Négy fő tulajdonsága van: gombaölő, gyulladáscsökkentő, antibiotikus és regeneráló. Gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készült, minden bőrproblémára ajánlott. Nem tartalmaz szín, - illat - és állati anyagot.
 
Az Aloe verát  bőrünkre gyakorolt egyedülálló hatása miatt széleskörűen alkalmazzák a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban. A benne levő rengeteg vitaminnak, a több mint húszféle ásványi anyagnak, nyomelemnek, enzimnek, aminosavnak és szacharidoknak köszönhetően az egyik legsokoldalúbb növény a világon.
 
Ránctalanító,  sejtmegújító,  fiatalító és immunerősítő hatása közismert, nem csoda hát, hogy rengeteg biokozmetikum és más biotermék egyik nélkülözhetetlen alapanyagává avanzsált ez a kis csodaszer.  Kiemelkedő sejtregeneráló hatása miatt alapösszetevője kozmetikumainknak, sebgyógyításra is kiválóan alkalmas. Külsőleg alkalmazva kitűnő vérzéscsillapító,  sebgyógyító (égési sérülések esetén különösen jók az Aloe vera tartalmú krémek), de akár reumatikus és ízületifájdalmakra is kiváló.
 
A szépségápolásban az aloe vera olajnak a bőr hámosodását és regenerálódását elősegítő tulajdonságai kerülnek előtérbe a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatás mellett.
 
Gyógyhatása:  Sebek, égések, forrázások, karcolások, horzsolások, napfény okozta leégés, fertőzések elleni védelem, bőrápoló krémek.
                                                                                                                                  
Javasolt: Minden bőrtípus számára javasolt, amely vízhiánnyal küzd, legyen az száraz vagy zsíros.
Kiváló hidratáló, nedvességfelvevő, nyugtató, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fényvédő. Frissíti, simítja, védi a bőrt fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, sejtregeneráló hatású kitűnő bőrtápláló.
Aloe vera olaj ellenjavallt:  Terhes nők belsőleg ne használják, mert méhösszehúzó hatása miatt vetélést idézhet elő. Súlyosbíthatja a fekélyt, az aranyeret.
Belső használata tilos!


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2014-08-30 08:29
. Aloe vera olaj 30 ml - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése