2014. augusztus 30., szombat

JT Invader airsoft maszk sisak - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Kérlek az EGÉSZ aukciót olvasd végig!!!
!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
Eladó a képen látható JT Invader Thermal airsoft maszk.
Thermo (dupla plexis) szemüveggel. (180 fokos kilátás)
A  külső plexin van egy apró repedés. A belső plexin helytelen szállításból eredő karcolás. A szemüveg ettől még használható. Az árat ehhez mértem.
Egyéb:
Személyes átvétel a XI. kerületben a Harcos térhez közel, vagy viszonylag rugalmasan számomra útba eső más Bp. -i helyszínen is.
7 nap visszavásárlási garanciát adok minden termékemre!
Azaz amennyiben nem elégedett, indoklás nélkül, a személyes átadástól, vagy a postai átvételtől számított 7 napon belül a terméket azonos áron visszavásárolom, ha azt a vevő az átadási állapotban visszajuttatja.
Postázás kizárólag előre utalás után!
Kérem, ha bármit nem ért, vagy nem biztos valamiben, mielőtt licitál inkább kérdezzen, érdeklődjön!  Kerüljük el az utólagos bosszankodás lehetőségét is! Csak akkor licitáljon, ha tisztában van a vatera szabályzatával, elfogadta a fentieket és nem tartja magát, vagy mások nem tartják Önt problémás vásárlónak!
Azaz 97% alatti visszajelzéssel bíró felhasználók számára itt nincs üzletkötési lehetőség!!!  
Elvárom, hogy a nyertes, 5 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és 10 napon belül rendezze a vételárat (ha ez gondot okoz, még aukció alatt lehet jelezni). A vevő kötelessége hogy megkeressen, nem akarok futkosni senki után. Ha a vevő a fentiekben nem együttműködő, akkor a terméket újrahirdetem, és egy negatív értékeléssel honorálom a hozzáállást.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-20 11:12
. JT Invader airsoft maszk sisak - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése