2015. április 23., csütörtök

In Extenso (auchan) pink átmeneti kabát 11-12 - Jelenlegi ára: 600 Ft

In extenso csinos átmeneti kabát( bár enyhe télen, aláöltözve még télikabátnak is elmegy), kis bibivel- a lánykám beakadt valamibe hátul, ott  "L" alakban varrni kellett. (fotóztam) Ettől eltekintve abszolút jó állapotú, iskolába, kirándulásra tökéletesen megfelel. Cipzáros, két bevágott zsebe is cipzárral záródik.
A   ruhákat túlnyomórészt újonnan vásároltam, csak a kislányom viselte őket. Természetesen mosva-vasalva küldök mindent, elnézést, csak helyszűke miatt gyűröttek a holmik!
Nézz körül nálam, töltök még  ruhákat, kabátokat, mellényeket, pulcsikat, szoknyákat,  tunikákat, ingeket, 122-128-134-140-146 méretben. Cipőket,  34-35-36-37s méretig. köszönöm. ( szandálokat, tornacipőket is)
Kizárólag ajánlottan postázok, simán még a vevő felelősségére sem, köszönöm a megértést.   Ha bármi minőségi/egyéb problémád támad, kérlek, jelezd felém, megoldjuk.
Kérek szépen mindenkit, hogy az aukció megnyerése után egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, és max. két héten belül rendezze a tranzakciót( természetesen megértő vagyok, tudok várni fizetésig, hónap elejéig - csak szólj! ) ha és amennyiben ez nem így történik, kénytelen vagyok negatív értékelés mellett újra meghirdetni a terméket. Köszönöm a megértést. ( sajnos, rossz tapasztalat kényszerít erre)


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2015-05-13 13:22
. In Extenso (auchan) pink átmeneti kabát 11-12 - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése