2015. január 28., szerda

Jean-Luc Godard gyűjtemény 3DVD - Jelenlegi ára: 3 089 Ft

3 DVD-s díszdobozos kiadvány!
Tartalma:
A megvetés
Paul Javal fiatal dramaturg. Egy nap állást kap egy amerikai filmproducertől, Jeremy Prokochtól. A magas fizetéstől Paul és felesége, Camille anyagi helyzete egyik napról a másikra rendbe jön, ennek ellenére Paul nem érzi magát elemében. Művészi szabadsága korlátozott, és néha olyan dolgok írására kényszerítik, amelyekkel nem ért egyet. Ez történik Caprin is, ahol a házaspár ellátogat Fritz Lang filmjének, az "Odüsszeusznak" a forgatására. A producer által követelt javításokkal se Lang, se Paul nem ért egyet. Az amerikai producer azonban lefizeti a forgatókönyvírót, aki enged a pénz csábításának. Camille ráébred, hogy Paul az ő bájait kihasználva egyengeti karrierjét...
Bolond Pierrot
Egy férfi szeret egy asszonyt. Mást vett feleségül, de mindig is őt szerette. Egy napon megszöknek együtt, ki tudja, merre, valahova messzire. Különös lelki azonosság köti őket össze. Gátlástalanok, s félredobva minden társadalmi normát, lopnak, ölnek, hajszolják a gyönyört. Amikor a férfi rájön, hogy a nő megcsalja, a maga módján reagál: erőszakkal..
Kifulladásig
A körözött bűnöző Michel, Marseille közelében lelő egy motoros rendőrt, majd továbbhajt Párizsba. A fővárosban kapcsolatba lép egyik barátnőjével, egy amerikai diáklánnyal, Patriciával. A minden kötöttséget elutasító Michel-t egyedül a szerelem teszi sebezhetővé. Ő a szerelmet kergeti, őt magát pedig a rendőrök, és ennek nem is lehet más vége, csak árulás. "A Kifulladásig nemcsak a francia, hanem az egyetemes filmtörténetben is határkő, korszaknyitó állomás. Látszólag izgalmas bűnügyi történet, melyben egy gengszter gyilkol és szeretkezik, üldözik, ő meg a szerelmet kergeti.  
Hang: magyar 2. 0, angol 2. 0
Felirat: magyar
Játékidő összesen 283 perc
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 3 089 Ft

Az aukció vége: 2015-02-17 15:43
. Jean-Luc Godard gyűjtemény 3DVD - Jelenlegi ára: 3 089 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése