2014. október 31., péntek

Thai Spa - Jelenlegi ára: 800 Ft

A postaköltség kiszámítása a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint történik.  
Kérem vegye figyelembe, hogy a postaköltség pontos megállapítására a termék csomagolása után, és a kiválasztott átvételi-/postázási forma ismeretében van mód! A félreértések elkerülése végett, erről kérem a "Kérdezzen az eladótól! " menűpont alatt szíveskedjék érdeklődni!
Személyes átvételre - előzetes időpontegyeztetés után - Budapesten (az I. -II. kerületekben) van mód, fix helyen. Egyéb helyen történő átvétel/átadás nem megoldható.
Vásárlás előtt kérem szíveskedjék figyelmesen elolvasni a "Szállítási és garanciális feltételeket"!
 
További információk:
Kérem Önt, hogy licitálás-vásárlás előtt szíveskedjék figyelmesen elolvasni az   i+  jel alatt található információs oldalamat!
Személyes átvételre kizárólag előre egyeztetett időpontban, munkanapokon van mód, legkorábban az aukció befejezését követő 24 óra elteltével;
Postázás kizárólag ajánlva, a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint, a teljes vételár és postaköltség megérkezését követően 72 órán belül van mód. Igény esetén elsőbbségi küldeményként, csomagként, ill. futárszolgállattal is tudom küldeni a megvásárolt terméket /termékeket. Ezen szolgáltatások esetleges többletköltsége a Vásárlót terheli.
Kérem Önt, hogy amennyiben a terméket a jelzett időpontnál hamarabb szeretné átvenni; az előre megadot lehetőségeken kívül egyéb postai szolgáltatás igénybevétele mellett kívánja megkapni, úgy ennek lehetőségéről minden esetben előre szíveskedjék érdeklődni az ezen az oldalon található "Kérdezzen az eladótól" opció használatával!
A meghirdetett termékek a teljes vételár egyösszegű kiegyenlítéséig saját tulajdonomat képezik. Részletfizetésre, beszámításra, cserére nincs mód.
A termék megvásárlása után vásárlási értesítőben fogja megkapni a banki átutaláshoz szükséges adatokat, valamint a megvásárolt termék postaköltséggel növelt árát.
Az aukciókat megfelelő ajánlat esetén korábban is lezárom.
A termékeket magánszemélyként, nem kereskedelmi céllal hírdetem.
Sikeres vásárlást követően kérem 3 munkanapon belül szíveskedjék felvenni velem a kapcsolatot!  
A megvásárolt termék-termékek ellenértékének kiegyenlítésére 7 munkanap áll rendelkezésre. Az ezen idő alatt le nem rendezett tranzakciókat semmisnek tekintem és fenntartom a jogot a termék újralistázására.
E-mailre legkésőbb 36 órán belül, telefonhívásokra munkanapokon 09: 00-20: 00 között válaszolok.
SMS-re, ill. tiltott számokról érkező hívásokra nem áll módomban válaszolni!
Kérem, hogy lehetőség szerint e-mailben szíveskedjék felvenni velem a kapcsolatot!
 
 
Kérem Önt, hogy aukcióimra csak abban az esetben licitáljon, ha a fentiekben leírtakat elfogadja, azokkal egyetért!  
 
Köszönöm a figyelmét! Sikeres licitálást-vásárlást kívánok Önnek!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-11-20 23:40
. Thai Spa - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése